Vi levererar alltid Sverigepumpen färdiginstallerad och klar. Vi hjälper dig med att välja rätt värmepump och installera den i ett stort geografiskt område. Oavsett om du vill ha en luft/luft-värmepump eller en luft/vatten-värmepump så hjälper vi dig hela vägen från rådgivning till installation och service. Du kan känna dig trygg med att vi tar hand om dig hela vägen.

Vi kallar det för ”den färdiga funktionen” och det innebär att du tryggt kan överlåta allt arbete och ansvar på oss och du kan även i framtiden alltid vända dig till oss om du har några frågor.

HotCool är certifierad Sverigepumpsexpert – för din trygghets skull. Sverigepumpsexperterna är ett nätverk av de allra bästa installatörerna på marknaden. Vi hjälper dig med värmepump i Fristad, Borås, Ulricehamn, Vårgårda, Bollebygd, Alingsås, Herrljunga, Kinna, Skene och många fler orter i närheten. Kontakta oss för mer information.

En installation innefattar montering av ute- och innerdel. I detta ingår en rörlängd mellan enheterna på 5 meter, därefter tillkommer en extra avgift. Kablage och kopparrör kapslas in med vita kabelrännor så att allt ser ordnat ut. En normal installation brukar uppgå till ungefär 4 arbetstimmar.

Du alltid kan kontakta oss på HotCool om du har några frågor. Vi känner till din fastighet och din Sverigepump från installationen och kan rycka ut om det skulle behövas några finjusteringar eller kompletteringar.

Kinnan AB som är generalagent lämnar en fullständig produkt- och funktionsgaranti till sina auktoriserade återförsäljare, som i sin tur lämnar 3 års helgaranti + 2 års försäkringsgaranti, som kan förlängas upp till 14 år till sina Sverigepumpskunder. Förutsättning är att service är utförd inom 2–3 år.

Förutom att hjälpa dig med värmepumpar erbjuder vi också ett stort sortiment av luftvårdsprodukter för att du ska få en så optimal inomhusmiljö som möjligt. Besväras ni av pollen under våren och sommaren? Då rekommenderar vi starkt en luftrenare till ert hem. Våra luftrenare är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet och renar mycket effektivt inomhusluften från pollen, partiklar och annat skadligt. Om du har en källare med lite för hög luftfuktighet rekommenderar vi en effektiv luftavfuktare som reducerar fukthalten i inomhusluften och tar bort den unkna doften som ofta finns i källare till följd av för hög luftfuktighet.